ir-1-hero

Investor relations

SJR-koncernens dotterbolag SW in Scandinavia AB:s verkställande direktör Ellinor Lindmark har valt att på egen begäran avsluta sin anställning.  

Ellinor Lindmark avslutade sin tjänst den 15 september 2017. 

Ellinor ersätts av VD Per Ogunro även VD för SJR moderbolaget. 

Vi önskar henne lycka till i framtiden. 

SJR IT startar nu sin verksamhet med Marie Wiklund som VD. SJR IT erbjuder marknaden seniora konsulter inom IT, verksamhetsutveckling och digital transformation. 

Verkställande Direktör Per Ogunro 

Tel: 070-794 38 05 

per.ogunro@sjr.se 

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi/Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag cirka 600 anställda och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. Koncernen består av moderbolaget SJR, samt de tre dotterbolagen SW, SJR IT samt Ogunsen. SJR är noterat på First North och bolagets Certified Advisor är Avanza Bank Corporate Finance . Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag. SJR är ett auktoriserat bemanningsföretag. Läs mer om oss på www.sjr.se

Ladda ned pressmeddelandet