ir-1-hero

Investor relations

Anna Kinberg Batra blir vald som ny ledamot till SJRs styrelse. 

”Jag ser mycket fram emot att arbeta med SJR, som är ett starkt och växande bolag på en arbetsmarknad i förändring. Med förvärvet av Women Executive Search tar bolaget även en ledande roll i att använda kvinnors kompetens på högsta nivå”, säger Anna Kinberg Batra.

”Vi välkomnar Anna in i SJRs styrelse. Med sin mångåriga erfarenhet inom näringslivet samt politiska erfarenhet som bland annat partiledare för Moderaterna, kommer Anna tillföra kompetens för att stärka SJR:s position på marknaden och för ytterligare expansion av verksamheten” säger Per Ogunro, VD, SJR in Scandinavia AB.

Anna Kinberg Batra har examen från Handelshögskolan i Stockholm, där hon skrev uppsats om rekrytering 1997 och då hade första kontakten med SJRs grundare Per Ogunro. Hon var med och grundade Jobline/Monster och Nova 100 inom Universum-koncernen, har varit informationschef på Stockholms Handelskammare och även arbetat politiskt på ledande nivåer, senast som partiledare för Moderaterna 2015-2017. I dag är hon föreläsare, rådgivare och knuten till Center for advanced studies in Leadership på Handelshögskolan i Stockholm. Hon har även styrelseuppdrag i Collector och Rymdbolaget/Swedish Space Corporation.

”SJRs styrelse har en god branschkännedom och erfarenhet som genom Anna Kinberg Batra nu ytterligare breddas och fördjupas. Hennes erfarenhet av rikspolitik på högsta nivå och modernt ledarskap är också av mycket stort värde i styrelsearbetet” säger Björn Sprängare, Ordförande SJR in Scandinavia AB.

För mer information: 

Per Ogunro, VD, SJR in Scandinavia AB 

Tel: 070-794 38 05

SJR in Scandinavia AB                                                    www.sjr.se 

Humlegårdsgatan 20, 4tr.                                                  Tel: 08-407 55 00 

Box 7420 

103 91 Stockholm                                                             Org nr: 556443-2929 

Om SJR 

SJR är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner – Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT in Scandinavia AB och Women Executive Search Sweden AB. 

Ladda ned pressmeddelandet