ir-1-hero

Investor relations

Carolina Engström får uppdraget att leda rekryteringsbolaget Wes till nästa nivå. Wes är Sveriges ledande specialister på mångfald och inkludering inom Executive Search. Uppdraget till den nya VD:n är att ytterligare stärka Wes unika position, som en nyckelspelare när framtidens ledare rekryteras.

Wes arbetar med inkluderande rekryteringsprocesser och är specialister på att identifiera och inkludera marknadens bästa kvinnliga ledare i varje uppdrag. Wes vision är att aktivt bidra till att öka mångfalden i svenskt och internationellt näringsliv, och är ett dotterbolag till SJR in Scandinavia (under namnändring till Ogunsen). Carolina Engström efterträder nuvarande VD Liv Gorosch som lämnar bolaget efter 10 framgångsrika år, vilket tidigare meddelats.

  • Vi är väldigt glada att välkomna Carolina i den viktiga rollen som Wes nya VD. Bolaget har en stark grund och en viktig plats i koncernen och våra tillväxtambitioner framåt. Carolina delar vår koncerngemensamma värdegrund och är precis rätt person för att driva Wes till nästa nivå, säger Kent Sangler, VD SJR in Scandinavia.

Carolina Engström kommer närmast från rollen som VD för Alumni Academy och hon har verkat i olika roller inom Alumni sedan 2017. Hon har även en mångårig bakgrund från Friends där hon var med och byggde upp organisationen vilket avslutades med rollen som tf generalsekreterare.

  • Jag ser mycket fram emot att anta utmaningen att leda Wes som har en viktig och unik position i marknaden. Wes vision att aktivt bidra till att öka mångfalden i svenskt och internationellt näringsliv är inte bara vackra ord utan helt centralt för att tillvarata den bästa kompetensen och i förlängningen säkra våra kunders framtida konkurrenskraft. Jag tilltalas också av koncernens gemensamma värdegrund och ser fram emot att tillsammans med SJR in Sweden och andra dotterbolag bidra till koncernens tillväxtresa, säger Carolina Engström.

Carolina Engström tillträder som VD kring årsskiftet 2021/2022.

För mer information kontakta:

Kent Sangler, VD SJR in Scandinavia AB

Tel: 070-557 73 90

Carolina Engström

Tel: 070-846 13 47

Läs mer på www.wesgroup.se

SJR in Scandinavia är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag som förser arbetsmarknaden med kompetens. Bolagen inom koncernen arbetar nära sina uppdragsgivare med att utveckla humankapital och lösa kompetensbehov. Koncernens bolag arbetar med uppdrag från privata näringslivet, myndigheter, organisationer och statliga bolag och har över 450 medarbetare runt om i Sverige. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia, samt dotterbolagen SJR in Sweden, SJR IT och Wes. SJR är noterat på Nasdaq First North Growth Market och bolagets Certified Advisor är Avanza Bank Corporate Finance.

Läs mer på www.sjr.se

Ladda ned pressmeddelandet